Klassieke muziek

Op donderdag 5 maart a.s. om 10.00 uur is er weer Klassieke muziek te beluisteren in het Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4 in Breukelen.

Wat is er te horen?

Er is muziek van o.a. Camille Saint-Saëns (Introduction et rondo capricioso), Ludwig van Beethoven (Septet in Es) en Georg Philipp Telemann (Concert in D), maar ook van minder bekende componisten als  bijvoorbeeld Wilhelm Friedemann Bach (Klavecimbelconcert in D) en George Enescu (Sonate no. 3 voor viool en piano). Misschien klinkt hun muziek toch wel bekend in de oren.

Muziekverteller Peter Roovers leidt elk werk in met informatie over de componist en hij geeft een vaak verrassende toelichting op wat er in de muziek te beleven is.

Geniet na de pauze van een leuk muziekfilmpje!

Gratis toegang!

Loop eens binnen bij de luisterochtend en laat u verrassen. Ook als u niet in Breukelen-Noord woont bent u van harte welkom. Wijkcentrum Over-Noordis er voor iedereen! De toegang is gratis. U kunt zo binnenlopen en met een kopje koffie erbij wordt het reuze gezellig.

Wijkcentrum Over-Noord is gevestigd op het adres Vrijheidslaan 4, Breukelen (om de hoek bij het Winkelcentrum).

Moeilijk ter been? Bel voor vervoer Graag Gedaan, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur, telefoonnummer 0346-263800.