Ommetje Breukelen

“Ommetje Breukelen” de leukste wandelclub in Breukelen

‘Wandelgroep Ommetje Breukelen’ is opgericht om inwoners van Breukelen en omgeving meer in beweging te krijgen. Want: wandelen is supergezellig en supergezond. Sportief met elkaar bezig zijn in de buitenlucht en genieten van al het moois in ons mooie Vechtdorp Breukelen en omgeving.

Ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol bij de wandelgroep. Er wordt gelopen in verschillende tempogroepen, aangepast aan de wandelaars. De zgn ‘snelle’ groep loopt 6-8 km. De iets ‘minder snelle’ groep 4-5 km. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden aan wandelaars voor wie deze tempo’s te hoog liggen op eigen gelegenheid en naar eigen wens een route te wandelen. Na afloop drinken alle deelnemers met elkaar koffie/thee.

Aanmelden voor de wandeling om 09.45 uur. Iedereen start om 10.00 uur.

De wandelingen duren ong. 1 uur en vinden plaats o.b.v. ervaren wandelbegeleiders. Deelname: € 2,– per keer incl. koffie of thee.

‘Ommetje Breukelen’, iedere donderdag van 09.45 – ca. 11.45 uur vanaf wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4, 3621 HH Breukelen. Op de flyer vindt u handzaam nog even bovenstaande info. Print deze flyer uit en deel die uit aan uw kennissen. Wandelen is gezond en gezellig, zegt het voort en maak anderen wandelenthousiast! Leest u ook nog onze welkomstbrief voor meer info.

Extra

Er worden regelmatig extra wandelingen georganiseerd. Vanaf wijkcentrum Over-Noord of een nader bekend te maken vertrekplaats buiten Breukelen. Deze worden bekend gemaakt via e-mail of Facebook. Ook nemen wij deel aan o.a. de grotere wandelevenementen zoals de Dam tot Dam Wandeltocht, de Amsterdam City Walk, halve wandelmarathons in Leiden en Amersfoort enz enz.

Nieuwsgierig geworden?
Mail voor informatie naar Ommetjebreukelen@outlook.com

Goed nieuws, alle wandelgroepen gaan weer regelmatig op pad.

De groepjes olv Ida, Thea en Lia lopen wekelijks op donderdag hun rondje.  Zij spreken  onderling af vanwaar en waarheen. De groep olv Tiny en Tilly lopen wekelijks op donderdag een rondje van 8-10 km en drinken na afloop meestal koffie/thee bij Expreszo op de Kerkbrink, waar we als groep van harte welkom zijn.

Ook wordt er op dinsdag weer gewandeld, een groepje wat spontaan ontstaan is uit wandelaars van Ommetje Breukelen. Er wordt in overleg een afstand van 8-10 km gelopen. Zowel op dinsdag als op donderdag start deze groep voorlopig bij de Wereldwinkel op het Kerkplein Breukelen.

Waarom vanaf hier en niet vanuit Over-Noord?

Er moet nog een oplossing gevonden worden voor de tijdsblokken die nodig zijn om hier na afloop gezamenlijk koffie/thee te kunnen drinken. We passen er volgens de regels van het RIVM niet met zijn allen in.                    Afgelopen zaterdag zijn we weer buiten Breukelen op pad gegaan en hebben met 6 wandelaars De Demmerikroute  van 12 km vanuit De Bosdijk gelopen. Mooi wandelweer en prachtige wandelomgeving.  Zoals de meeste wandelliefhebbers weten zijn alle grote evenementen voorlopig afgelast, zo ook de Vierdaagse van Nijmegen.

Een leuk  landelijk initiatief is de alternatieve wandel vierdaagse.

Ommetje Breukelen doet hier aan mee. We lopen van 21 t/m 24 juli a.s. dagelijks 10 km. Start om 10.00 uur op een nader bekend te maken startplek. Iedere dag natuurlijk een ander parcours en een gezellig pleisterplaats indien mogelijk.  Informatie hierover vind je op www.Wandel.nl.

Loop je mee, geef je op bij Wandel.nl en laat het ons weten via ommetjebreukelen@outlook.com

Inmiddels zijn er 6 wandelliefhebbers aangemeld.

Met de wandelgroetjes en tot Ommetje

 

Bijlage: