Ontmoetings- en activiteiten centrum

Filmvrienden

Filmvrienden van Over-Noord is een besloten club waarin we elke eerste zondag van de maand (behalve in juni, juli en augustus) om 14.00 uur films vertonen.

U kunt lid worden door zich aan te melden  per e-mail:  . Het lidmaatschap van de Filmvrienden Over-Noord (op persoonlijke titel) bedraagt € 5,00 per seizoen dat loopt van september tot en met mei. Daarnaast betaalt men per voorstelling € 3,00 (inclusief koffie en een koekje). Als lid heeft u invloed op de keuze van de film: thriller, roman, streekroman historie, humor, enz . U dient zich voor een film altijd eerst via email aan te melden via en dat kan ook nog op de dag van de filmvoorstelling. Als lid van de Filmvrienden mag men 1 introducee meenemen, die een toegangsprijs betaalt van € 4,00.
Het Wijkcentrum kan maximaal 30 gasten ontvangen, dus meldt u aan om zeker te zijn van een plaats.

Qua filmkeuze denken wij aan: thriller, roman, streekroman historie, humor, enz. geen kinderfilm, oorlogsfilm, porno. We leggen de 5 aanbevolen films voor aan de leden en zij kiezen de film voor de bewuste zondag. Bent u geïnteresseerd? Stuur een mail aan .

Filmdata:  4 september,  2 oktober, 6 november en 4 december 2022, 5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei 2023.
Word lid en geniet! We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Team Filmvrienden van Over-Noord