Ontmoetings- en activiteiten centrum

Filmvrienden

Wijkcentrum Over-Noord heeft met de ‘Club van Filmvrienden van Over-Noord’ een eigen ‘filmhuis’. Uitgangspunt is het vertonen van films met een achtergrond die past onze multiculturele samenleving.

Het streven is om één keer per maand een film te tonen op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. We sturen daarom elke maand een lijst met 5 filmtitels naar de filmvrienden van de club te sturen, waaruit zij op democratische wijze een keuze maken. De filmkeuze maken wij bekend alvorens u een plaats kunt reserveren.

Het lidmaatschap bedraagt €5.- per persoon per jaar. U ontvangt dan een pasje op naam. Per film wordt €2.50 entree gevraagd. Introducees kunnen voor €3,50 per persoon een kaartje bestellen. Bij de prijs inbegrepen is een kopje koffie-thee met wat ‘lekkers’ daarbij. Wilt u lid worden van de ‘Club van Filmvrienden van Over-Noord’? Stuur dan een email aan . Wij nemen dan contact met u op.

Vindt u het leuk om/of heeft u affiniteit met het vertonen van films en wilt u zich hiervoor inzetten bij deze club? Stuur dan een mail aan en maak uw belangstelling kenbaar.

Wij gaan ervan uit dat wij deze activiteit vanaf september weer kunnen starten met inachtneming van de RIVM-maatregels.