Ontmoetings- en activiteiten centrum

Filmvrienden

Filmvrienden van Over-Noord maakt een herstart  met het vertonen van films, exclusief voor leden. Een besloten club dus. Dit vindt plaats op elke 1e zondag van de maand, behalve in de maanden juni, juli en augustus in Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4, om 14.00 uur.

U kunt lid worden door zich aan te melden  per e-mail:  . Het lidmaatschap van de Filmvrienden Over-Noord (op persoonlijke titel) bedraagt € 5,00 per seizoen dat loopt van september tot en met mei.   Daarnaast betaalt men per voorstelling € 3,00 (inclusief koffie en een koekje). Als lid heeft u invloed op de keuze van de film: thriller, roman, streekroman historie, humor, enz . U dient zich voor een film altijd eerst via email aan te melden via en dat kan ook nog op de dag van de filmvoorstelling. Als lid van de Filmvrienden mag men 1 introducee meenemen, die een toegangsprijs betaalt van € 4,00.
Het Wijkcentrum kan maximaal 30 gasten ontvangen, dus meldt u aan om zeker te zijn van een plaats.

Als proef zijn de voorstellingen van 3 april en 1 mei 2022 om 14.00 uur voor een ieder toegankelijk.  De toegangsprijs is  2,– per persoon. Ook nu dient u zich vooraf aan te melden via . U kunt zich natuurlijk op dat moment ook aanmelden als lid van de Filmvrienden voor het seizoen september 2022 tot en met mei 2023.
De film van 3 april is een door ons gekozen film omdat de tijd te kort is om de keuze-procedure te volgen. Op 1 mei hopen wij een door de leden gekozen film te vertonen.

Overige speeldata:  4 september,  2 oktober, 6 november en 4 december 2022 en
5 februari, 5 maart, 2 april en 7 mei 2023.
Word lid en geniet!

Momenteel zijn de initiatiefnemers op zoek naar vrijwilligers die bijvoorbeeld bekend zijn met het gebruik van streamingdiensten, en ons maandelijks 5 films  aanbevelen/aanraden om te vertonen. Qua keuze denken wij aan: thriller, roman, streekroman historie, humor, enz. geen kinderfilm, oorlogsfilm, porno. We leggen de 5 aanbevolen films voor aan de leden en zij kiezen de film voor de bewuste zondag. Bent u geïnteresseerd? Stuur een mail aan .

We kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
Team Filmvrienden van Over-Noord