Ontmoetings- en activiteiten centrum

Creatief op zondag

VAN 14.00 TOT 16.00 UUR KUNT U CREATIEF BEZIG ZIJN IN WIJKCENTRUM OVER-NOORD

VANAF 18 SEPTEMBER 2022 OOK HAKEN EN BREIEN!

Elke derde zondagmiddag van de maand zijn we in Wijkcentrum OverNoord van 14.00 tot 16.00 uur creatief bezig met kleuren, diamond painting en nu dus ook met haken en breien. Er zijn ontelbare haak- en breiboeken te koop en vele you-tube-filmpjes te vinden met uitleg over bepaalde haak- of breitechnieken, maar het is natuurlijk nog veel leuker om het met elkaar te doen. Momenteel is Amigurumi een hype: het haken of breien van malle knuffels (van zeehond tot struisvogel tot dromedaris). Maar ook Tunisch haken, stokhaken, breien van omslagdoeken en bijvoorbeeld sokken, truien, etc. Het komt allemaal voorbij. Dit alles onder leiding van de ervaren haak- en breispecialist Rathna. Zij vindt het leuk om haar kennis en kunde over te brengen en staat ook open om zelf nieuwe technieken te leren.

Uiteraard blijven we tijdens deze bijeenkomst ook doorgaan met kleuren voor volwassenen en diamond painting. Er is echt voor elk wat wils.

Kleuren lijkt wellicht een kinderlijke bezigheid maar dat is het beslist niet. Je hebt veel verschillende kleurtechnieken en ook het zoeken van de juiste kleursamenstelling is boeiend. En wat dacht je van de veelzijdigheid aan kleurboeken?

Een andere geliefde bezigheid is Diamond painting. Ook hier heb je allerlei verschillende patronen en technieken.

Kosten € 2,– inclusief een kopje thee.
Materiaal is aanwezig.
De leiding is in handen van Noor en Rathna.