Ontmoetings- en activiteiten centrum

Schaken/jeugdschaken

Jeugdschaak in Over-Noord
Schaken is heel populair onder de jeugd; leer uw kind nú schaken!

Vanaf 2013 leert grootschaakmeester Cees Samsom vanuit het Wijkcentrum Over-Noord de jeugd uit Breukelen schaken via zeer gewilde schaakworkshops. De workshops, gesplitst in beginners en gevorderden, vinden plaats van september tot eind april voor leerlingen van de basisschool vanaf 7 jaar. Cees geeft aan leerlingen in het vervolgonderwijs ook schaaktraining op hun niveau.
De workshops vinden plaats op 5 opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 uur en de kosten voor deelname bedragen € :12,50 (per eerstvolgende nieuwe sessie)

contant te voldoen bij de start van de workshops.
Het maximale aantal deelnemers is 12 jongens/meisjes.

Neem voor nadere informatie contact op met Cees Samsom via   of tel. 0346 – 263719.

Schaakcafé voor senioren
Evenals het afgelopen seizoen start het schaakcafé voor senioren onder leiding van grootschaakmeester Cees Samsom in oktober en duurt tot en met maart. Elke 2e en 4e dinsdagmiddag van de maand kunnen senioren deelnemen aan het schaakcafé in Wijkcentrum Over Noord van 14.00 tot 16.00 uur, waar in een prettige sfeer geschaakt kan worden.
Als U een tijd lang niet meer hebt geschaakt, of zichzelf maar een bescheiden schaker vindt, dan bent u juist heel welkom. U kunt tips krijgen van meer ervaren schakers, maar als u uw eigen schaakstijl wilt behouden, is dat prima. Het gaat namelijk om het spelplezier!
De kosten voor de periode oktober tot en met maart bedragen € 25,00 (per oktober 2023), waarbij koffie of thee is inbegrepen.
Neem voor nadere informatie contact op met Cees Samsom via   of tel. 0346 – 263719.