Jeu de Boules

Jeu de Boules club Over-Noord

Per 1 mei jl. is, in overleg en in samenwerking met de wijkcommissie en de Gemeente Stichtse Vecht, in de speeltuin aan de Vrijheidslaan, een nieuwe jeu de boulebaan aangelegd volgens de officiële wedstrijdnormen. Op de plek van de oude jeu de boulebaan is een ontmoetingsplek gerealiseerd voor jeugd en ouderen. Deze herinrichting van de speeltuin is mede vanwege de veranderende samenstelling van de bewoners van de wijk Breukelen Noord.

Jeu de Boules in Breukelen Noord 

In Breukelen Noord op de hoek van de Vrijheidslaan en Karel Doormanweg ligt de baan er strak bij. Nu nog de deelnemers voor dit buitenspel dat we altijd associëren met vakanties in Frankrijk, het is dan ook van oorsprong een Zuid Franse sport. De baan is voor iedere liefhebber te gebruiken gedurende de dag.
Voor spelen tijdens de avonden is het beter om u aan te melden via overnoord@gmail.com voor het maken van een afspraak om te spelen met een (bestaande of nog samen te stellen) groep. Jeu de Boules ballen zijn aanwezig en de deelname is gratis.

Om alle foto’s hiervan te bekijken klik hier

Meedoen met Jeu de boules Over-Noord?

U kunt zicht tijdens het spelen gewoon aanmelden. Voor spelen tijdens de avonden is het beter om u aan te melden via secretariaatovernoord@outlook.com voor het maken van een afspraak om te spelen met een (bestaande of nog samen te stellen) groep.

Informatie inwinnen kan door een email te sturen naar secretariaatovernoord@outlook.com