Ommetje Breukelen

“Ommetje Breukelen” de leukste wandelclub in Breukelen

‘Wandelgroep Ommetje Breukelen’ is opgericht om inwoners van Breukelen en omgeving meer in beweging te krijgen. Want: wandelen is supergezellig en supergezond. Sportief met elkaar bezig zijn in de buitenlucht en genieten van al het moois in ons mooie Vechtdorp Breukelen en omgeving.

Ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol bij de wandelgroep. Er wordt gelopen in verschillende tempogroepen, aangepast aan de wandelaars. De zgn ‘snelle’ groep loopt 6-8 km. De iets ‘minder snelle’ groep 4-5 km. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden aan wandelaars voor wie deze tempo’s te hoog liggen op eigen gelegenheid en naar eigen wens een route te wandelen. Na afloop drinken alle deelnemers met elkaar koffie/thee.

Aanmelden voor de wandeling om 09.45 uur. Iedereen start om 10.00 uur.

De wandelingen duren ong. 1 uur en vinden plaats o.b.v. ervaren wandelbegeleiders. Deelname: € 2,– per keer incl. koffie of thee.

‘Ommetje Breukelen’, iedere donderdag van 09.45 – ca. 11.45 uur vanaf wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4, 3621 HH Breukelen. Op de flyer vindt u handzaam nog even bovenstaande info. Print deze flyer uit en deel die uit aan uw kennissen. Wandelen is gezond en gezellig, zegt het voort en maak anderen wandel enthousiast! Leest u ook nog onze welkomstbrief voor meer info.

Extra

Er worden regelmatig extra wandelingen georganiseerd. Vanaf wijkcentrum Over-Noord of een nader bekend te maken vertrekplaats buiten Breukelen. Deze worden bekend gemaakt via e-mail of Facebook. Ook nemen wij deel aan o.a. de grotere wandelevenementen zoals de Dam tot Dam Wandeltocht, de Amsterdam City Walk, halve wandelmarathons in Leiden en Amersfoort enz enz.

Nieuwsgierig geworden?
Mail voor informatie naar Ommetjebreukelen@outlook.com

Bijlage: